Cele 4 ingrediente cheie din bucataria noastra

Pamantul

Locul de unde plantele noastre isi trag seva

Oamenii au interactionat cu pamantul inca de la inceputurile timpului. Este o relatie construita pe respect, care asigura bogatia abundenta a culturilor noastre de rosii, garantand obtinerea unei recolte indestulatoare in fiecare an in Emilia Romagna si in zonele din jur. Rosiile noastre nu calatoresc pe distante mari deoarece dorim sa-si pastreze prospetimea si savoarea.

Faceti o plimbare prin campurile noastre

Ii stim pe nume pe fiecare dintre fermierii nostri deoarece ei fac parte din familia noastra. Avem o relatie deschisa cu acestia, bazata pe sinceritate, iar ei stiu ca pasiunea si devotamentul sunt standardele furnizorilor Mutti. Regulile noastre sunt stricte, insa munca ne aduce satisfactii mari. Toti fermierii nostri sunt mandri sa stie ca rosiile lor vor deveni produse Mutti. Grija cu care se ocupa de recolte este egalata doar de grija cu care noi le transformam in mancare delicioasa.

Castigatorii premiului pentru calitate Pomodorino d'oro (Rosia de aur) isi impartasesc pasiunea.

Cele 4 ingrediente cheie din bucataria noastra

Apa

Sursa unui gust de exceptie

Apa da rosiile noastre bogatia de aroma si ne ajuta sa avem grija de fructe, chiar si dupa recoltare.

Cand rosiile ajung la fabrica, ele sunt sortate si spalate cu jeturi de apa blande, pentru a nu le deteriora. Apa este o resursa pretioasa si nu ne place sa o risipim. Sezon dupa sezon, ne limitam consumul si eficientizam utilizarea acestuia.

Reducerea in sine a consumului de apa din fabrica nu este suficienta. De fapt, 80% din cantitatea de apa pe care o utilizam se intoarce pe camp. De aceea sprijinim fermierii in dezvoltarea tehnologiei de irigatie care ajuta la reducerea privind utilizarea acestei resurse de baza, asigurandu-ne in acelasi timp ca rosiile noastre nu au de suferit.

Utilizarea durabila a apei este importanta pentru noi. Suntem de fapt prima companie italiana care a calculat amprenta noastra de apa , cantitatea de apa consumata pe parcursul intregului proces de productie.

Impreuna cu rosiile, apa
este principalul obiectiv al atentiei noastre.

In colaborare cu WWF Italia, am fost prima companie italiana care a masurat amprenta de apa aferenta procesului de productie si care a luat masuri concrete in vederea reducerii acesteia.

  • Amprenta de carbon
  • Amprenta de apa

Protejati mediul inconjurator

Cele 4 ingrediente cheie din bucataria noastra

Soarele

Caldura care aduce dulceata

Ploaia si soarele sunt principalii nostri aliati care ne ajuta ca rosiile sa se coaca perfect. Nimic nu este mai bun pentru rosiile pline de savoare decat o vara fierbinte pe campii.

Stiati ca rosiile sunt comestibile doar atunci cand sunt coapte? Cat inca sunt verzi, acestea contin solanina, un alcaloid care face ca fructul sa nu fie bun pentru consum. Lumina soarelui este esentiala in cadrul procesului de transformare a rosiilor in fructul extraodinar iubit de atat de multa lume. Fructul este comestibil de indata ce s-a copt si este de un rosu stralucitor. Acum nivelul de beneficii nutritionale este cel mai ridicat. Astfel, soarele este aliatul numarul 1 al Mutti.

Cele 4 ingrediente cheie din bucataria noastra

Timpul

Rabdarea de a astepta recolta perfecta

Alegerea momentului perfect pentru culegerea rosiilor inseamna gasirea unui echilibru perfect: nici prea devreme, nici prea tarziu. In aceasta forma de arta, perfectiunea si punctualitatea merg mana in mana. Fermierii isi supravegheaza culturile de rosii cu cea mai mare grija si atentie, cautand semne ale coacerii optime. De asemenea, dezvoltam scheme experimentale cu ajutrul unor drone dotate cu senzori speciali care pot detecta momentul perfect pentru recoltarea rosiilor.

De pe camp...

In timpul verii, campurile noastre se inrosesc, acesta fiind un semn ca fructele sunt gata sa ia drumul fabricii. Fiecare lot de rosii este supus un control al calitatii riguros si trece printr-o lunga serie de procese de selectie si analiza. Astfel Mutti se asigura ca toate produsele noastre indeplinesc criteriile in functie de care dumneavoastra cumparati un produs. Calitatea recoltei, care este rasplatita cu o calda strangere de mana, este rezultatul devotamentului nostru constant, de la cultivare pana in farfuria dumneavoastra. .

Promisiunile noastre

...pana in farfuria dumneavoastra

Cum ar trebui depozitate produsele Mutti?

Rosiile noastre isi datoreaza aroma de exceptie proceselor si ingredientelor noastre naturale, cat si faptului ca noi nu folosim conservanti. Prin urmare, produsele Mutti trebuie consumate destul de repede. Odata deschise, conservele de passata si pulpa trebuie pastrate la frigider timp de trei zile. Concentratul de rosii la tub poate fi pastrat pana la douazeci de zile dupa deschidere. Insa puteti fi siguri ca exista multe posibilitati de folosire a produselor noastre la prepararea meselor dumneavoastra zilnice.

Cum se creeaza aroma produselor Mutti?

Secretul gustului unic Mutti este selectia minutioasa a celor mai bine coapte rosii italiene, care se proceseaza in maximul 24 ore dupa ce au fost culese. Am perfectionat acest principiu de baza in cei peste o suta de ani de experienta si know-how.

Rosiile Mutti sunt 100% italienesti?

Știm tot ce trebuie sa stiti despre rosiile noastre, deoarece monitorizam fructele de la camp pana la fabrica si de la fabrica pana la bucatarie. Promovam un dialog constant cu selectorii nostri de seminte, fermieri si transportatori. Suntem destul de norocosi sa traim intr-o regiune perfecta pentru cultivarea rosiilor. Deci, fructele pe care le procesam la sediul Mutti sunt cultivate pe o raza medie de 100 km. Aceasta distanta este cu atat mai mica pentru soiurile cultivate in Oliveto Citra, in sudul Italiei.

Mutti este specializata in rosiile italiene, cultivate si recoltate dupa metode durabile si responsabile.

Cele mai bune rosii

Faptul ca lucram cu acest ingredient neprocesat ne face experti in rosii. Intreaga noastra gama de produse are la baza un singur ingredient de baza: un fruct fara cusur perfect copt. Pulpa, Passata, Concentratul, Rosiile decojite, Baby Roma si Sosurile: fiecare dintre produsele noastre indeplineste aceleasi standarde de calitate. Garantam pentru fiecare produs si pentru fiecare tip de ambalaj. Aceasta este promisiunea brandului doi lei.

Produsele Mutti
contin gluten?

Produsele Mutti nu contin nici gluten
si nici alt tip de faina.