O relatie cu solul italian care a trecut testul timpului

ROTONDO DI PARMA, PLUM, CHERRY, BABY ROMA SI SAN MARZANO

Soare, pamant, apa si timp: reteta Mutti pentru succes in bucatarie

Afla mai multe

Originile rosiilor noastre

Cei care cresc rosii pentru noi au aceleasi gusturi ca si dumneavoastra.

Rosiile Mutti au fost cultivate in Parma din 1899. Gustul lor extraordinar este dovada legaturii dintre om si pamant. Aceasta legatura asi dezvaluie bogatia in timpul recoltei din vara. Aflati mai multe despre povestea rosiilor noastre de la cei care le ingrijesc in fiecare zi.

Faceti o plimbare prin campurile noastre

Etape cheie

  • Plantarea

    Mentinand un dialog constant cu fermierii inseamna ca putem alege soiurile cele mai potrivite pentru fiecare lot de pamant si putem produce cele mai bune rosii.

  • Cultivarea pamantului

    Scopul nostru este de a sti tot ceea ce se poate sti despre rosii. Impartasim din experienta noastra cu fermierii si le dam indicatii in vederea dezvoltarii propriilor recolte.

  • Recolta

    Alegerea momentului potrivit pentru recolta este cheia in obtinerea celor mai bune arome. In timpul recoltei, fabricile noastre sunt deschise non-stop deoarece rosiile coapte nu pot sa astepte.

  • Productia

    Fiecare etapa are un singur scop: de a retine toata bunatatea naturala din rosii. Utilizand o tehnologie inovatoare pentru a sorta rosiile cu cea mai mare grija, durata de productie se reduce la minimum, iar prin tratamentele termice rosiile sunt manevrate cu mai multa delicatete.

Daca aveti nevoie de unul sau mai multe motive pentru care sa alegeti Mutti, pur si simplu incercati gustul exceptional.
Acesta este rezultatul abordarii noastre responsabile fata de natura si a dorintei noastre ca toata lumea sa duca o viata sanatoasa.